Usein kysyttyä

1. Miksi kuntoiluun investointi kannattaa?

Säännöllisen kuntoilun ja terveellisten elämäntapojen kautta kehität fyysistä ja henkistä kuntoa. Lisäksi koet itsesi hyvinvoivaksi, terveeksi ja energiseksi koko päivän ajan. Tapaat ystäviä, pidät hauskaa ja nautit kuntoilun tuomista eduista.

2. Miten Keskustan Kuntokeskus Pyramidilla voi olla niin matala asiakasmaksu?

Ilman kalliita ja tilaa vieviä kahviloita, lastenhoitoja ja muita lisäpalveluita voimme tarjota sinulle kaiken tarvittavan harjoitteluun huippulaadukkaalla ja huippuedullisella hinnalla.

3. Minkälaisia asiakkuuksia Kuntokeskus Pyramidi tarjoaa?

Kuntokeskus Pyramidissa on kaksi asiakkuusmallia. Voit ottaa meiltä toistaiseksi voimassa olevan kuukausittaisen liikuntasopimuksen, joka maksaa 44,90 €/kk kaikkiin Kuntokeskus Pyramidin keskuksiin, tai 34,90€/kk Pyramidi 24/7 Keskustaan.

Toinen asiakkuusmalli on vuosittainen liikuntasopimus. Tämä määräaikainen sopimus on voimassa vuoden ja se maksaa 499,00€/vuosi kaikkiin Kuntokeskus Pyramidin keskuksiin tai 379,00€/vuosi Pyramidi 24/7 Keskustaan.

4. Kuinka vanha minun tulee olla tullakseni Keskustan Kuntokeskus Pyramidin asiakkaaksi?

Kuntokeskus Pyramidin ikäraja on 15 vuotta, koska kuntokeskuksella ei ole säännöllisesti henkilökuntaa paikalla. Keskustan Kuntokeskus Pyramidin asiakkaana olet itse vastuussa harjoittelustasi ja turvallisuus on meille tärkeää. Kaikki ovat tervetulleita Keskustan Kuntokeskus Pyramidiin täytettyään 15 vuotta.

5. Kuinka tulen Kuntokeskus Pyramidin asiakkaaksi?

Kuntokeskus Pyramidin asiakkaaksi pääset ostamalla jäsenyyden verkkokaupasta osoitteessa www.pyramidi.fi./tilaajasenyys. Voit noutaa jäsenkorttisi keskustan korttiautomaatista tai paikan päältä asiakaspalvelusta. Voit myös valita vuosisopimuksen, joka on entistäkin edullisempi! Liikuntasopimuksen voit myös tehdä keskustemme asiakaspalveluiden kautta, jolloin saat palvelumme käyttöösi heti.

6. Voinko nähdä Kuntokeskus Pyramidin ennen rekisteröitymistä asiakkaaksi?

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan keskuksiimme treenin merkeissä kerran veloituksetta! Asiakaspalvelumme aukiollessa pääset myös kiertämään keskuksissamme. Löydät kaikista keskuksista virtuaaliset esittelyt kotisivujemme etusivulta.

7. Mistä lähtien asiakkuus on voimassa?

Asiakkuutesi alkaa heti ostettuasi jäsenyyden verkkokaupasta tai asiakaspalvelu pisteestä.

8. Miten päätän asiakkuuteni?

Voit päättää asiakkuutesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@pyramidi.fi. Toistaiseksi voimassa olevassa liikuntasopimuksessa on kalenterikuukauden irtisanomisaika (esimerkki: irtisanoutumisesta ilmoitetaan 11.kesäkuuta -> asiakkuus on voimassa 31.7 saakka.)

9. Miten maksan kuukausimaksun?

Palvelu laskutetaan kuukausittain erillisellä laskulla. Laskuilla on aina oma, erillinen viitenumeronsa. Laskut tulevat ilmoittamaasi sähköpostiin, tai e- laskulla aktivoituasi sen verkkopankissasi. Voit myös käyttää työntantajasi myöntämää liikuntaetua kuukausimaksujen maksamiseen.

10. Mitä teen jos olen hävittänyt henkilökohtaisen avainkorttini?

Uuden avainkortin saat lähettämällä katoamisilmoituksen osoitteeseen info@pyramidi.fi. Voit noutaa uuden kortin keskustemme asiakaspalveluista, tai voimme lähettää kortin postitse. Uudesta avainkortista veloitamme 15€, jonka laskutamme seuraavan laskusi yhteydessä.

11. Kuinka minun tulisi pukeutua kun harjoittelen?

Käytä puhtaita harjoitteluvaatteita ja sisäkenkiä. Lisäksi odotamme että käytät hikipyyhettä laitteissamme kun harjoittelet, jotta saamme pidettyä kaiken mahdollisimman hygieenisenä.

12. Onko Kuntokeskus Pyramidissa pukuhuoneita ja lukollisia kaappeja?

Leväsen ja Keskustan keskuksissa on lukolliset kaapit pukuhuoneissa, Vuorelaan tarvitset oman lukon (lukkoja ostettavissa myös asiakaspalvelusta). Leväsen keskuksessa pääset myös saunomaan. Pukuhuoneista löytyy myös hiustenkuivaaja.

13. Onko Kuntokeskus Pyramidissa mahdollista maksaa harjoittelumaksu myös liikuntaseteleillä?

Liikuntaseteleitä on mahdollista käyttää maksuvälineenä harjoittelumaksuun. Voit antaa nimellä varustetut liikuntasetelisi Leväsen tai Vuorelan vastaanottoon vastaanoton aukioloaikoina. Ohjeita liikuntaseteleillä maksuun löydät täältä:

Liikuntaetujen ohjeet

 

14. Saanko tuoda lapseni mukaan Keskustan Kuntokeskus Pyramidiin?

Turvallisuussyistä emme voi taata lasten turvallisuutta Kuntokeskus Pyramidissa, jonka vuoksi lapsen tuominen keskuksiimme harjoittelun ajaksi ei ole sallittua. Leväsellä ja Vuorelassa palvelee lapsiparkki yli 3 vuotiaille huoltajan vastuulla.

15. Haluan tauottaa jäsenyyttäni, kuinka toimin?

Kuntokeskus Pyramidilla ei ole niin sanottua tauotusmahdollisuutta. Voit irtisanoa asiakkuutesi kalenterikuukauden irtisanomisajalla haluamaksesi ajaksi, ja ilmoittaa meille kun haluat jäsenyytesi takaisin voimaan.

16. Yhteystietojesi tietoturvallisuus

Kuntokeskus Pyramidille liittyessäsi luovuttamia yhteystietojasi käytetään vain kulunvalvonnassa ja laskutuksessa, niitä ei käytetä markkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

ETKÖ OLE VIELÄ JÄSEN?

Tilaa jäsenyys tästä