Usein kysyttyä

 

1. Miksi kuntoiluun investointi kannattaa?

Säännöllisen kuntoilun ja terveellisten elämäntapojen kautta kehität fyysistä ja henkistä kuntoa. Lisäksi koet itsesi hyvinvoivaksi, terveeksi ja energiseksi koko päivän ajan. Tapaat ystäviä, pidät hauskaa ja nautit kuntoilun tuomista eduista.

2. Miten Keskustan Kuntokeskus Pyramidilla voi olla niin matala asiakasmaksu?

Ilman kalliita ja tilaa vieviä kahviloita, lastenhoitoja ja muita lisäpalveluita voimme tarjota sinulle kaiken tarvittavan harjoitteluun huippulaadukkaalla ja huippuedullisella hinnalla.

3. Minkälaisia asiakkuuksia Kuntokeskus Pyramidi tarjoaa?

Kuntokeskus Pyramidissa on kaksi asiakkuusmallia. Voit ottaa meiltä toistaiseksi voimassa olevan kuukausittaisen liikuntasopimuksen, joka maksaa 39,90 €/kk Kuntokeskus Pyramidiin tai 29,90€/kk Pyramidi 24/7 Keskustaan.

Toinen asiakkuusmalli on vuosittainen liikuntasopimus. Tämä määräaikainen sopimus on voimassa vuoden ja se maksaa 449,00€/vuosi Kuntokeskus Pyramidiin tai 329,00€/vuosi Pyramidi 24/7 Keskustaan.

4. Kuinka vanha minun tulee olla tullakseni Keskustan Kuntokeskus Pyramidin asiakkaaksi?

Kuntokeskus Pyramidin ikäraja on 16 vuotta, koska kuntokeskuksella ei ole säännöllisesti henkilökuntaa paikalla. Keskustan Kuntokeskus Pyramidin asiakkaana olet itse vastuussa harjoittelustasi ja turvallisuus on meille tärkeää. Kaikki ovat tervetulleita Keskustan Kuntokeskus Pyramidiin täytettyään 16 vuotta.

5. Kuinka tulen Kuntokeskus Pyramidin asiakkaaksi?

Kuntokeskus Pyramidin asiakkaaksi pääset tekemällä liikuntasopimuksen nettisivujemme kautta osoitteessa www.pyramidi.fi. Lähetämme avainkortin sinulle postissa ilmoittamaasi osoitteeseen. Voit myös valita vuosisopimuksen, joka on entistäkin edullisempi! Liikuntasopimuksen voi myös tehdä Leväsen Kuntokeskus Pyramidin asiakaspalvelun kautta, jolloin palvelut saa käyttöön heti.

6. Voinko nähdä Kuntokeskus Pyramidin ennen rekisteröitymistä asiakkaaksi?

Voit halutessasi sopia myynnin tai asiakaspalvelun kautta tutustumiskäynnin, jossa sinulle esitellään Kuntokeskus Pyramidin tiloja.

7. Mistä lähtien asiakkuus on voimassa?

Asiakkuutesi alkaa kahden arkipäivän kuluttua rekisteröitymisestäsi, tai kun saat avainkortin itsellesi postissa. Leväsen Kuntokeskus Pyramidin asiakaspalvelun kautta asiakkuus alkaa välittömästi.

8. Miten päätän asiakkuuteni?

Voit päättää asiakkuutesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@pyramidi.fi. Toistaiseksi voimassa olevassa liikuntasopimuksessa on kalenterikuukauden irtisanomisaika.

9. Miten maksan kuukausimaksun?

Palvelu laskutetaan kuukausittain erillisellä laskulla. Voit myös käyttää liikuntaseteleitä kuukausimaksujen maksamiseen.

10. Mitä teen jos olen hävittänyt henkilökohtaisen avainkorttini?

Uuden avainkortin saat lähettämällä katoamisilmoituksen osoitteeseen info@pyramidi.fi. Lähetämme uuden avainkortin sinulle postissa noin kahden arkipäivän kuluessa. Uudesta avainkortista veloitamme 15€, jonka lasku tulee sähköpostiisi.

11. Kuinka minun tulisi pukeutua kun harjoittelen?

Käytä puhtaita harjoitteluvaatteita ja sisäkenkiä. Lisäksi odotamme että käytät hikipyyhettä laitteissamme kun harjoittelet, jotta saamme pidettyä kaiken mahdollisimman hygieenisenä.

12. Onko Kuntokeskus Pyramidissa pukuhuoneita ja lukollisia kaappeja?

Kuntokeskus Pyramidissa on laadukkaat pukuhuoneet, suihkut ja sauna, joka on lämmin aukioloaikojen mukaan. Pukuhuoneissa löytyy myös hiustenkuivaaja. Harjoittelualueella on paljon erikokoisia kaappeja mihin saat omat henkilökohtaiset tavarasi lukkojen taakse, kun olet harjoittelemassa.

13. Onko Kuntokeskus Pyramidissa mahdollista maksaa harjoittelumaksu myös liikuntaseteleillä?

Liikuntaseteleitä on mahdollista käyttää maksuvälineenä harjoittelumaksuun. Voit antaa nimellä varustetut liikuntasetelisi Leväsen Kuntokeskus Pyramidin vastaanottoon vastaanoton ollessa auki ma – to 16.00-20.00 ja pe 14.00-18.00. Muista laittaa jokaiseen liikuntaseteliin nimesi.

14. Saanko tuoda lapseni mukaan Keskustan Kuntokeskus Pyramidiin?

Turvallisuussyistä emme voi taata lapsien turvallisuutta Keskustan Kuntokeskus Pyramidissa, jonka vuoksi lapsen tuominen kuntosalille ei ole suotavaa edes omalla vastuulla.

15. Yhteystietojesi tietoturvallisuus

Kuntokeskus Pyramidille liittyessäsi luovuttamia yhteystietojasi käytetään vain kulunvalvonnassa ja laskutuksessa, niitä ei käytetä markkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.