Parempaan terveyteen – Synergy ravintolisät

Synergy Worldwide on tunnettu laadukkaista ja puhtaista tuotteista sekä tarkasti toteutetusta laadunvarmistuksesta. Viime vuosina Synergyn tutkimuskeskuksen -Huges Center of Research and Innovation, tieteellinen toimikunta on keskittynyt mikrobiomiin ja aineenvaihduntaan. Tule tutustumaan tuotteisiin ja keskustelemaan  ravitsemuksesta ja ravintolisistä.

 

Pro 360 Whole Food Performance Greens – Ravinteikas viherseos

Valmiste sisältää runsain mitoin superruokia, joista saat muun muassa tärkeitä vitamiineja, kivennäisiä, antioksidantteja ja kuituja. Ainutlaatuinen, ravinteikkaita luonnontuotteita ja muiden prosessien sivutuotteena saatuja hedelmäkuituja sisältävä seos on suunniteltu ravitsemukseen, jaksamiseen, ruoansulatuksen hyvinvointiin, vastustuskykyyn, psykologisiin toimintoihin ja hapettumiseen liittyviin tarpeisiin. Tuote sisältää jopa 23 eri vitamiinia ja kivennäisainetta.

Hinta jäsenelle 59€ (norm. 66€)

Suosittu urheilijoiden keskuudessa!

ProArgi-9+ sisältää 100% vapaamuotoisia kasviperäistä l-arginiinia, l-sitruliinia sekä tarkkaan valikoituja vitamiineja, jotka yhdessä tukevat hyvinvointia tehokkaasti.

Aminohappo l-arginiinia esiintyy kehossa myös luonnostaan. Se vaikuttaa moniin kehon tärkeisiin toimintoihin ja keho tuottaa siitä myös typpioksidia, jolla keho laajentaa verisuonia ja ylläpitää normaalia verenkiertoa.

Hinta jäsenelle: 82€ (nomr. 91€)

 

 

 

Vitamiineja, aminohappoja ja yrttejä -energiaa luonnollisesti!

Herkullinen, sokeriton E9-juoma sisältää myös muita piristäviä ainesosia kuten B6- ja B12- vitamiineja, jotka vähentävät väsymyksen ja uupumuksen tunnetta. E9:n auttaa pitämään energiatasosi parempana ja tasaisempana turvallisesti.

Hyvänmakuinen koostumus sisältää mm. quaranan siemenuutetta ja Yerba Mate-uutetta, jotka ovat luonnollisia kofeiinin lähteitä. Kaikki ainesosat ovat turvallisia ja korkealaatuisia, ja tuote on vähäkalorinen.

Hinta jäsenelle: 60€ (norm. 66€)

 

 

 

PhytoLife – Vatsaa hellivä viherjuoma

PhytoLife on rikas klorofylliinin (klorofylliinikuparikompleksi) ja piparminttuöljyn yhdistelmä. PhytoLifen sisältämä piparminttuöljy tukee ruuansulatuselimistön toimintaa. Se muuttaa tavallisen veden hyvänmakuiseksi juomaksi, jota voi nauttia milloin vain.

PhytoLife on laatutuote viimeiseen pisaraan saakka. Tuotteen raikas maku ja nestemäisyys tekevät siitä erinomaisen ravintolisän ja monipuolisen ruokavalion täydentäjän.

Hinta jäsenelle: 38€ (norm. 43€)

 

 

 

Biome Shake – Kasviproteiini juoma

Biome Shake on kehitetty tukemaan mikrobiomin tasapainoa osana Purify-ohjelmaa. Tuote sisältää parsakaalia, puhdasta herneproteiinia, vitamiineja, kivennäisaineita, kuitua sekä mm. pellavansiemenestä saatuja hyviä rasvoja. Joka annoksessa on 22 grammaa kasviproteiinia.

Hinta jäsenelle: 63€ (norm. 70€)

 

 

 

 

Suolistosta kaikki lähtee – Purify on avain huipputason hyvinvointiin! Ota avuksi 21 päivän Purify ohjelma!

Purify ohjelman aikana noudatetaan terveellistä mikrobiomiystävällistä ruokavaliota sekä käytetään mikrobiomin tasapainottamiseen ja koko kehon sekä suoliston puhdistamiseen suunniteltuja Purify paketin ravintolisiä.

Ohjelma sopii sinulle etenkin jos sinulla on:

  • Väsymys tai energiapula
  • Turvottaa tai vatsa oireilee
  • Mieliala heittelee, hormonaalisten muutosten aiheuttamat ongelmat
  • Etsit keinoa parempaan palautumiseen urheilusta ja töistä
  • Haluat muuttaa ruokailutottumuksia ja ajatteluasi
  • Olo on muuten tukkoinen
  • Kaipaat tehokasta kehon puhdistusta

Hinta jäsenille: 295€ (norm. 324€) Shaker kaupan päälle! Purify ohjelma sisältää: Henkilökohtaisen ohjauksen ja suunnitelman sekä 2x InBody-mittaukset!

ETKÖ VIELÄ OLE JÄSEN?

OSTA JÄSENYYS TÄSTÄ