Laadukasta yrityshierontaa Kuopion ja Siilinjärven alueella

Tavoitteemme on tukea henkilökunnan työkykyä ja edistää hyvinvointia sekä auttaa yrityksiä pienentämään henkilöstökuluja tarjoamalla ennaltaehkäisevää ja kustannustehokasta hierontapalvelua.

Hierontapalvelumme on ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä.

Palvelumme on investointi, joka kannattaa!

Miksi työpaikalla kannattaa tarjota hierontapalveluita

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara, jonka hyvinvoinnista ja jaksamisesta kannattaa pitää huolta. Me autamme sinua siinä!

Parempi kokonaisvaltainen hyvinvointi

Hieronta helpottaa lihaskipuja, migreeniä ja päänsärkyä, parantaa nivelten liikkuvuutta sekä lievittää stressiä. Hieronta myös ennaltaehkäisee erilaisia jännitystiloja ja auttaa palautumaan rasituksesta.

Vaivojen ennaltaehkäisy

Liikuntaelimistön vaivat ovat tavallisia työhön liittyviä terveysongelmia. Tuki- ja liikuntaelinvaivat ovat usein syynä myös sairauspoissaoloihin, etenkin erilaiset niska-, hartia- ja selkäongelmat sekä kiputilat. Nämä vaivat vaikuttavat sekä työn sujuvuuteen että yksilön elämänlaatuun.

Vähemmän sairaspoissaoloja

Hieronta tuo selviä säästöjä, sillä se vaikuttaa suoraan työntekijöiden työkykyyn. Sairauspoissaolojen määrä on kasvussa, on perusteltua panostaa entistä enemmän työntekijöiden hyvinvoinnin lisäämiseen, työssä jaksamiseen, työkyvyn ylläpitämiseen ja sairauksien ennaltaehkäisemiseen.

Palvelut yrityksille

Tarjoamme hierontapalveluja sopimuksen mukaan, joko kertaluonteisesti tai säännöllisesti sopimuksen mukaan esim 1-4 kertaa kuukaudessa yrityksen omissa tiloissa työajalla. Tämä on loistava ratkaisu, sillä tällöin palvelua käyttävät henkilöstöstä myös ne, jotka eivät muuten hierojalla kävisi.

Työnantaja kustantaa hieronnan

Työnantaja voi kustantaa hieronnan työntekijälle kokonaan tai osittain.

Tämä kannustaa työntekijää käyttämään hierontapalvelua, jolloin myös työkyky ja -hyvinvointi paranevat.

Työntekijä kustantaa hieronnan

Työntekijä kustantaa hieronnan kokonaan itse. Työntekijä säästää vaivaa ja aikaa, kun hierontapalvelu tuodaan hänen lähelleen; työpaikalle. Näin hänen on helppo käyttää hierontapalvelua säännöllisesti.

Kuntokeskus Pyramidi Oy

eeva@pyramidi.fi

010 5087 586

Tarjoamme teille oman sähköisen ajanvarauspalvelun, josta henkilöstö voi varata tai peruuttaa hieronta-aikoja. Hieroja tuo mukanaan kaiken tarvittavan, joten yritykseltä tarvitsemme ainoastaan hierontaan soveltuvan rauhallisen tilan.

Tilaa hieroja työpaikalle

Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai saada räätälöidyn tarjouksen yrityksellesi? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai soita meille!

ETKÖ VIELÄ OLE JÄSEN?

OSTA JÄSENYYS TÄSTÄ