Testausvälineistö

VO2max suora maksimaalisen hapenottokyvyn testaus

Testissä mitataan maksimaalinen hapenottokyky (VO2max) nousujohteisella juoksumatto- tai wattbiketestillä. Aerobinen ja anaerobinen kynnys määritetään laktaatti- ja hengityskaasuvasteista. Laktaattimittarina käytämme Eaglenos mittaria.

Hinta:

Laktaattitesti 89€

VO2Max + Laktaattitesti 179€

Reaktiomattotestit

Reaktiomatolla voimme testata tarkasti kevennyshypyn tai staattisen hypyn testit. Testit mittaavat räjähtävää nopeusvoimaa.

Pyydä tarjous info@pyramidi.fi

Dashr valokennot

Langaton järjestelmä sopii erityisen hyvin joukkuelajien testaamiseen ja se onkin ketterimmillään lajien klassisissa perustesteissä. Valokennoilla voi testata reaktiokykyä, nopeutta, kiihtyvyyttä, räjähtävää voimantuottoa sekä reaktiivista voimantuottoa.

Pyydä tarjous info@pyramidi.fi

Kinvent mittarit

Kinvent puristusvoimamittarilla voimme mitata käden puristusvoimaa tarkoilla arvoilla ja käyrillä. Puristusvoima on tutkitusti vahvasti yhteydessä fyysiseen suoriutumiskykyymme. Kinvent K-push dynamometri mittaa isometristä lihasvoimaa ja ilmoittaa arvot kilomäärissä.

Hinta: 

Puristusvoimatesti 15€/20€

Vitruvefit liikenopeusmittari

Tällä saamme tarkkaa arvoa liikenopeudesta esim. kyykyssä ja maastavedossa. Saamme myös tarkkaa arvoa liikkeen liikelaajuudesta. Tätä suositellaan käytettäväksi lajeissa, joissa liikenopeuden merkitys korostuu.

Pyydä tarjous info@pyramidi.fi

ETKÖ VIELÄ OLE JÄSEN?

OSTA JÄSENYYS TÄSTÄ