LIIKUNTAETUJEN OHJEET

Ohjeita ePassilla, Smartumilla ja Edenredillä maksamiseen

Kuntokeskus Pyramidille käyvät maksuvälineeksi kaikki edellä mainitut työnantajan tarjoamat liikuntaedut seteleinä, korttimaksuna, sekä mobiilimaksuna. Huomioithan näitä
hyödyntäessäsi seuraavat asiat maksusi yhteydessä:

Voit maksaa kuukausia ennakkoon. On mahdollista maksaa osa kuukaudesta, yksi kuukausi, tai useita kuukausia ennakkoon. Tällöin laskua ei lähetetä, tai siitä lähetetään ainoastaan
jäljelle jäävä osuus.

Esimerkki: kuukausihintasi Pyramidilla on 39,90€/kk, ja sinulla on liikuntasaldoa tililläsi 50,20€. Maksaessasi meille tuon koko summan 50,20€, riittää summa hyvittämään yhden kokonaisen kuukauden, ja seuraavalle kuukaudelle 10,30€. Seuraavan kerran sinulta laskutetaan siis 29,60€.

Lisäohjeita maksamiseen asiakkaille, jotka maksavat mobiilimaksuja etänä:

Voit maksaa Smartumilla ja Epassilla etänä kirjautumalla verkkosivuillemme sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla. Omien tietojen kautta voit ladata saldoa asiakastilillesi, josta järjestelmä vähentää suoraan laskun muodostus vaiheessa laskun summan.  Edenredillä maksaessasi laita meille sähköpostilla tieto info@pyramidi.fi että olet tehnyt suorituksen, jotta voimme kirjata sen sinun asiakastilillesi.

Laita aina maksun jälkeen laittaa meille siitä tieto sähköpostilla info@pyramidi.fi ja mahdollisen laskunnumero minkä haluat maksaa. Laskuilla on aina 14 vuorokautta maksuaikaa, eli tulevan kuun lasku lähetetään sinulle viimeistään kuluvan kuukauden 18päivä. Voit maksaa kyseisen kuukauden ennakkoon ennen tuota 18päivää, jolloin tuleva kuukausi merkitään maksetuksi, eikä laskua muodostu.

Jos käyt maksamassa liikuntarahallasi Leväsen tai Vuorelan vastaanotossa, voimme keskustella paikan päällä mihin laskuusi haluat maksun kohdistaa ja kuinka maksusi sijoittuu.

Liikuntaetumaksusi on käytettävissäsi kaikkiin palveluihimme kalenterivuoden ajan maksupäivästä.

ETKÖ VIELÄ OLE JÄSEN?

OSTA JÄSENYYS TÄSTÄ