Ryhmäliikuntakalenteri

KLIKKAA HALUAMAASI RYHMÄLIIKUNTATUNTIA JA ILMOITTAUDU MUKAAN!

Varaathan paikkasi tunneille aina ensisijaisesti varauskalenteristamme. Voit ilmoittautua tunneille myös soittamalla joko Leväsen / Vuorelan vastaanottoon tai  laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@pyramidi.fi tai vuorela@pyramidi.fi (tutustujat tunneille vastaanoton aukioloaikojen puitteissa). HUOM! Huutomerkki tunnin kohdalla tarkoittaa, että tunnille on vapaita paikkoja viisi tai vähemmän.

OHJEET:

 • Tullessasi ryhmäliikuntatunnille kirjaa itsesi sisälle kirjautumispäätteellä.
 • Ryhmäliikuntatunnit alkavat kalenteriin merkittyinä aikoina. Mikäli saavut myöhässä paikalle, huomaathan että silloin et voi osallistua enää tunnille. Poikkeustapauksessa voit ilmoittaa asiakaspalveluun mahdollisen myöhästymisen.
 • Mikäli olet jonossa tunnille saat tekstiviestin puhelimeen kun olet siirtynyt jonosta tunnille.
 • Mikäli tunti joudutaan perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi, ilmoitetaan siitä 2 h aikaisemmin tekstiviestillä heille, jotka ovat varanneet paikan ennakkoon. Tunti vaatii 3 osallistujaa, jotta tunti toteutetaan kalenterin mukaan.
 • Muista myös perua oma varaus, jos estyt pääsemästä paikalle. Ilmoittautuminen tulee perua 2 h aikaisemmin varauskalenterista. Jos et ehdi tehdä peruutusta määrä ajassa, tulee jokaisesta peruuttamattomasta tunnista yksi sakko. Kolmesta sakosta tulee 2 viikon varauskielto.
 • Pidä tietosi ajantasalla (puhelinnumero ja sposti), mikäli joudumme ottamaan sinuun yhteyttä ryhmäliikunnan osalta

HUOM!  JÄRJESTELMÄ VAIHTUU, VOITTE VARATA TUNTEJA TAAS KE 13.3. NORMAALISTI! 

Maanantai 10.6.

  Tiistai 11.6.

   Keskiviikko 12.6.

    Torstai 13.6.

     Perjantai 14.6.

      Lauantai 15.6.

       Sunnuntai 16.6.

        ETKÖ VIELÄ OLE JÄSEN?

        OSTA JÄSENYYS TÄSTÄ