Ryhmäliikuntakalenteri

KLIKKAA HALUAMAASI RYHMÄLIIKUNTATUNTIA JA ILMOITTAUDU MUKAAN!

Varaathan paikkasi tunneille aina ensisijaisesti varauskalenteristamme. Voit ilmoittautua tunneille myös soittamalla joko Leväsen / Vuorelan vastaanottoon tai  laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@pyramidi.fi tai vuorela@pyramidi.fi (tutustujat tunneille vastaanoton aukioloaikojen puitteissa). HUOM! Huutomerkki tunnin kohdalla tarkoittaa, että tunnille on vapaita paikkoja viisi tai vähemmän.

OHJEET:

 • Tullessasi ryhmäliikuntatunnille kirjaa itsesi sisälle kirjautumispäätteellä.
 • Ryhmäliikuntatunnit alkavat kalenteriin merkittyinä aikoina. Mikäli saavut myöhässä paikalle, huomaathan että silloin et voi osallistua enää tunnille. Poikkeustapauksessa voit ilmoittaa asiakaspalveluun mahdollisen myöhästymisen.
 • Mikäli olet jonossa tunnille saat tekstiviestin puhelimeen kun olet siirtynyt jonosta tunnille.
 • Mikäli tunti joudutaan perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi, ilmoitetaan siitä 2 h aikaisemmin tekstiviestillä heille, jotka ovat varanneet paikan ennakkoon. Tunti vaatii 3 osallistujaa, jotta tunti toteutetaan kalenterin mukaan.
 • Muista myös perua oma varaus, jos estyt pääsemästä paikalle. Ilmoittautuminen tulee perua 2 h aikaisemmin varauskalenterista. Jos et ehdi tehdä peruutusta määrä ajassa, tulee jokaisesta peruuttamattomasta tunnista yksi sakko. Kolmesta sakosta tulee 2 viikon varauskielto.
 • Pidä tietosi ajantasalla (puhelinnumero ja sposti), mikäli joudumme ottamaan sinuun yhteyttä ryhmäliikunnan osalta

HUOM!  JÄRJESTELMÄ VAIHTUU, VOITTE VARATA TUNTEJA TAAS KE 13.3. NORMAALISTI! 

Maanantai 22.7.

  Tiistai 23.7.

   Keskiviikko 24.7.

    Torstai 25.7.

     Perjantai 26.7.

      Lauantai 27.7.

       Sunnuntai 28.7.

        ETKÖ VIELÄ OLE JÄSEN?

        OSTA JÄSENYYS TÄSTÄ