Kuntosali

MAHDOLLISUUS MONIPUOLISEEN TREENIIN

Kuntokeskus Pyramidin toiminnalle on tärkeintä asiakkaiden terveys. Asiakkaamme voivat edistää omaa hyvinvointiaan liikkumalla, mutta me haluamme puolestamme tarjota laadukkaat ja nykyaikaiset laitteet ja puitteet, jotka mahdollistavat treenaamisen tehokkaasti, mutta myös turvallisesti. Alapuolelta voit tutustua eri toimipisteidemme tarjontaan sekä käydä virtuaalikierroksella katsomassa tiloja tarkemmin. 

Levänen

KEHONKOOSTUMUSMITTAUKSESTA ÄLYKIUKAAN LÄMPÖÖN

Leväsellä sijaitsevasta Pyramidista löydät monipuolisesti laitteita eri kehonosien treenaamiseen. Kuntokeskuksen noin 600 neliötä pitää sisällään esimerkiksi irtopainot, taljat ja kyykkyrekit, unohtamatta kuitenkaan aerobisia laitteita ja jumppasalia, josta löydät myös ohjatut virtuaalitunnit mm. kahvakuulan, spinningin ja pilateksen parista.

Leväsellä sinulla on myös mahdollisuus InBody770-kehonkoostumusmittaukseen (15€/kerta), josta voit kysyä lisätietoja asiakaspalvelusta, tai Leväsen vastaanotosta. Kuntokeskukselta löytyy tavalliset saunat, jotka lämpenevät älykiukaan ansioista silloin kun sinulle sopii. Leväseltä löytyy myös lapsiparkki (alaikäraja 3v)joten treenaus ei ole lastenhoitajan aikataulusta kiinni. Avainkortilla pääsee Kuntokeskus Pyramidi Leväsellä treenaamaan joka päivä klo 05.00-23.00 välisenä aikana. (Kuntoilla voi aina klo 24.00 asti.)

lapsiparkki ohjeet

Virtuaalikierros, Levänen

Keskusta

AUKI SILLOIN KUN SINULLE PARHAITEN SOPII

Suokadulla sijaitsevan Kuntokeskuksen ovet ovat avoinna kuntoilijoille ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Mikäli haluat tulla tutustumaan ensimmäistä kertaa tiloihin, tai haluat tulla kysymään lisätietoja on se mahdollista tutustumistunnin aikaan. Tutustuminen Keskustan Kuntokeskus Pyramidiin virtuaalisesti tästä. Keskustan Pyramidi pitää sisällään noin 447 neliötä treenitilaa sekä monipuolisen laitevalikoiman aerobisista irtopainoihin.

Virtuaalikierros, Keskusta

Vuorela

KATTAVA TARJONTA JA SUURIMMAT TILAT

Pyramidi Vuorela tarjoaa loistavat puitteet monipuoliseen harjoitteluun! Vuorelasta löydät uusimmat kuntosalilaitteet ja välineet lihaskuntotreeneihin sekä sykettä nostattavat virtuaaliset ohjatut ryhmäliikuntatunnit. Vuorelassa sinulla on myös mahdollisuus InBody770-kehonkoostumusmittaukseen (15€/kerta), josta voit kysyä lisätietoja asiakaspalvelusta, tai Vuorelan vastaanotosta.

Pukuhuoneiden puolelta löydät infrapunasaunat, jotka ovat todellisia superpalauttajia ja verenkierron parantajia. Vuorelasta löytyy myös lapsiparkki (alaikäraja 3v)joten treenaus ei ole lastenhoitajan aikataulusta kiinni. Avainkortilla pääsee Kuntokeskus Pyramidi Vuorelassa treenaamaan joka päivä klo 05.00-23.00 välisenä aikana. (Kuntoilla voi aina klo 24.00 asti.)

lapsiparkki ohjeet

Virtuaalikierros, Vuorela

ETKÖ VIELÄ OLE JÄSEN?

OSTA JÄSENYYS TÄSTÄ