MARJAANA JALKANEN

Olen Jalkasen Marjaana, fysioterapeutti ja terveystieteiden maisteri liikuntalääketieteestä.

Liikkuminen ja terveydestä huolehtiminen on aina kuulunut elämääni. Fysioterapeuttina valmennan asiakkaitani yksilöinä ja huomioin ihmisen fyysisenä, psyykkisenä ja sosiaalisena kokonaisuutena. Mielen valmentaminen on myös lähellä sydäntäni ja valmistunkin lyhytterapeutiksi alkuvuonna 2024.

Minulla on vankka tietämys ihmiskehon toiminnasta ja seuraan jatkuvasti alan kehittymistä. Valmentajana olen sitä mieltä, että liikkumisesta tulee nauttia. Lupaan, että kanssani harjoitteleminen tuo sinulle haasteita huumorilla maustettuna.

Olipa tavoitteenasi liikunnan aloittaminen, tuki- ja liikuntaelimistön kipujen väheneminen tai terveyden edistäminen niin nappaa minua hihasta tai laita viestiä. Tehdään yhdessä sinun tavoitteistasi totta, pala kerrallaan.

marjaana@pyramidi.fi

040 738 0681

ALEKSI KARPPINEN

Olen Kuntokeskus Pyramidin hieroja ja fysioterapeutti Aleksi Karppinen. Minä olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2021. Vapaa aikana harrastan kilpatasolla suunnistusta.

Hierojan sekä fysioterapeutin työssä pyrin vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin mahdollisimman hyvin. Olen työskennellyt monenlaisten asiakkaiden kanssa lapsista vanhuksiin ja minulla on kokemusta myös urheilijoiden kanssa toimimisesta. Työssä parasta on asiakkaiden auttaminen sekä mahdollisten kiputilojen ja ongelmakohtien ratkominen.

Vastaanotolleni Leväselle ovat tervetulleita kaiken ikäiset asiakkaat!

aleksi@pyramidi.fi

ETKÖ VIELÄ OLE JÄSEN?

OSTA JÄSENYYS TÄSTÄ