Kuntokeskus Pyramidi

Sinun näköinen treeni

Alkukeskustelun jälkeen personal trainer luo sinulle yksilöidyn ravinto- ja kuntosaliohjelman, joka perustuu omiin henkilökohtaisiin tavoitteisiisi. Tämän jälkeen personal trainer on mukanasi matkalla muutokseen, kannustaen ja tsempaten sinua pysymään tavoitteissasi sekä saavuttamaan omat unelmasi!

Personal trainerilta voit ottaa yksittäisiä ohjauksia tai pidempikestoisia ohjauspaketteja henkilökohtaisten kuntoilutavoitteidesi mukaan.

Kuntokeskus Pyramidin personal trainerit ovat koulutettuja alansa ammattilaisia, jotka ovat tehneet tuloksia jo useiden asiakkaiden kanssa.

Personal training hinnasto

Harjoitusohjelma ja ohjaus 149 €
Ravinto-ohjelma 149 €
Kertaohjaus 89 €
Laiteohjaus 69 €

 

Valmennuspaketit:

PT Lite

Sisältää henkilökohtaisen harjoitusohjelman ja kaksi tapaamista kuukaudessa yhdessä valmentajan kanssa.

Hinta 179 € / kk

 

PT Basic

Kuin Lite, mutta enemmän tapaamisia! Yhteistreenit valmentajan kanssa neljä kertaa kuukaudessa, tällä pääset harjoittelussasi hyvin eteenpäin ja treeniohjelmat päivittyvät edistymisesi mukaan.

Hinta 299 € / kk

 

PT Hevi

On paras valinta sinulle, joka tarvitset erityisesti tukea ja opastusta harjoittelun aloittamiseksi tai kaipaat tehotreeniä kohti tavoitettasi. Sisältää harjoitusohjelman lisäksi 8 tapaamista valmentajan kanssa kuukaudessa. PT Hevi pakettiin kuuluu myös ruokapäiväkirjan palaute sekä tavoitettasi tukeva ravinto-ohjelma.

Hinta 499 € / kk

 

Kaikkiin valmennuspaketteihimme sisältyy lähtötilanteesi alkukartoitus

Lite, Basic ja Hevi paketteihin kuuluvat myös kuukausittaiset InBody mittaukset ja tulosten analysointi. Kaikki valmennuspaketit sovitaan joustavasti 3-12 kk jaksoille.

 

VALITTAVANASI ON MYÖS:

Startti paketti

Ravinto-ohjelma ja harjoitusohjelma
10x ohjaus 938€
Voimassa 6 kk ostopäivästä

Teho paketti

Ravinto-ohjelma ja harjoitusohjelma
20x ohjaus 1570€
Voimassa 12 kk ostopäivästä

 

Tutustu Kuntokeskus Pyramidin Personal trainereihin:

Eeva Ossi Kuntokeskus Pyramidi

Eeva Ossi

Olen Eeva Ossi, personal trainer ja ravintovalmentaja. Olen toiminut liikunta-alalla pitkään yrittäjänä ja nyt olen myös osa Pyramidin henkilökuntaa. Liikunta kuuluu elämääni monessa muodossa, kuntosalitreenaaminen, polkujuoksu ja kuntonyrkkeily ovat eniten sydäntäni lähellä. Minulle valmentajana on tärkeää että suunnittelemme tavoitettasi tukevan ohjelman niin että nautit matkasta. Autan sinua yksilöllisesti ja ammattitaidolla. Nykäise hihasta keskuksella tai laita viestiä niin jutellaan lisää ?

eeva@pyramidi.fi

0413104708

Salla Väisänen

Olen Salla Väisänen, Personal Trainer ja valmentaja. Olen koko ikäni rakastanut urheilua ja harrastanut tavoitteellisesti vuosien ajan vikellystä.
Valmentajana olen energinen ja kannustava. Keskityn jokaiseen valmennettavaani yksilöllisesti, huomioiden sinun tarpeesi ja tavoitteesi.

Kuntosaliharjoittelun lisäksi ohjaan mielelläni ulkotreenejä tai muuta juuri sinulle sopivaa liikuntamuotoa!
Vahvuuksiani Personal trainerina ovat kuntosaliharjoittelu ja kehonpainoharjoittelu.

ptsallav@gmail.com

 

Saavuta tavoitteesi nopeammin Personal Trainerin avulla!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää alla olevalla lomakkeella: