Sinun näköinen treeni

Alkukeskustelun jälkeen personal trainer luo sinulle yksilöidyn ravinto- ja kuntosaliohjelman, joka perustuu omiin henkilökohtaisiin tavoitteisiisi. Tämän jälkeen personal trainer on mukanasi matkalla muutokseen, kannustaen ja tsempaten sinua pysymään tavoitteissasi sekä saavuttamaan omat unelmasi!

Personal trainerilta voit ottaa yksittäisiä ohjauksia tai pidempikestoisia ohjauspaketteja henkilökohtaisten kuntoilutavoitteidesi mukaan.

Kuntokeskus Pyramidin personal trainerit ovat koulutettuja alansa ammattilaisia.

Personal training hinnasto

Harjoitusohjelma ja ohjaus 149 €
Ravinto-ohjelma 149 €
Kertaohjaus 89 €
Laiteohjaus 69 €

Valmennuspaketit:

 

Valmennuspaketteihimme sisältyy lähtötilanteesi alkukartoitus

Kaikki valmennuspakettimme sisältävät omaan puhelimeen ladattavan sovelluksen, josta löydät valmentajan laatimat harjoitusohjelmat sekä mahdolliset seurantatyökalut tavoitteesi tueksi. Myös ohjelmien päivitys, ja säännöllinen yhteydenpito sisältyy valmennuksen hintaan.

DUO hinnalla treenaatte ystävän tai puolison kanssa yhdessä edullisemmin. Molemmat saavat henkilökohtaisen suunnitelman ravintoon ja omatoimiseen harjoitteluun.

Kaikki valmennuspaketit voi maksaa erissä, hinnat sis alv 24%.

 

Tutustu Kuntokeskus Pyramidin Personal trainereihin:

Ilona Pesonen

Olen Ilona, fysiikkavalmentaja. Valmennuksessani lähdetään katsomaan asioita aina toimintakyvyn ja suorituskyvyn näkökulmasta, joten valmennus sopii aloittelijoista – urheilijoihin.
Haluan kohdata valmennettavani yksilönä, jotta valmennus voidaan luoda yksilön tavoitteisiin sopivaksi. Valmennuksessani huolehdin, että harjoituksien laatu on kunnossa, tekniikat on kohdalla ja harjoittelun, ravinnon sekä palautumisen suhdanne on sopiva. Harjoittelut kanssani on monipuolisia. On tavoitteenasi kestävyys, voima, lihasmassan kasvatus tai nopeus, osaan antaa sinulle uusia ideoita harjoitteluusi. Vahvin osaamiseni on voima ja nopeus harjoitteluissa.
Olen valmentanut monipuolisesti vuodesta 2015 lähtien ja nyt pääpaino on tavoitteellisesti treenaavissa sekä
urheilijoissa. Kanssani pääset kehittämään suorituskykyä ylöspäin monipuolisilla harjotteilla ja hyvällä suunnitelmalla. Jatkuva kouluttautuminen takaa, että haastan myös itseäni valmentajana.

Kun, haluat apua tavoitteidesi saavuttamiseen, nykäise hihasta, laita sähköpostia tai soittele. Jutellaan yhdessä tavoitteistasi ja räätälöidään sinulle sopiva valmennus.

Iloisin terkuin Ilona!

ilona@pyramidi.fi

045 6383992

 

Liisi Kessel

Olen Liisi personal trainer – elintapavalmentajasi. Haluan auttaa sinua erityisesti arjen tasapainon löytämisessä kiireisessä arjessa ja maailman vaatimusten keskellä. Lisätään yhdessä arkeesi fiksuja tekoja sekä värejä ajatuksiisi ja lautasellesi – pilke silmäkulmassa ja sopivan jämptisti tehden! Tavoitteenani onkin auttaa jokaista valmennettavaa löytämään ilon ja hyvän mielen kautta lisää jaksamista elämääsi.

Valmennukseni sopii erityisesti sinulle, jos…

…haluat tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen ja kohottaa kuntoasi

…haluat lisätä palautumista ja jaksamista arkeesi

…tai muuten vain kehittyä kuntosaliharjoittelusta

Jutellaan siis yhdessä tavoitteistasi ja räätälöidään sinulle sopiva valmennus!

liisi@pyramidi.fi

044 971 3222

 

Teemu Pöntinen

Hei, olen Teemu kestävyysvalmentaja. Tarjoan Pyramidilla erilaisia kestävyysvalmennuspalveluita
yksilöille ja ryhmille. Minulla on ammattivalmentajan tutkinto ja pitkä kilpahiihtotausta, lisäksi viimeiset pari vuotta olen toiminut erilaisissa hiihtovalmennustehtävissä sekä pitänyt kuntoilijoille
suunnattuja hiihtokouluja. Oli sitten tavoitteenasi oppia vaikka oikeanlainen juoksu- tai hiihtotekniikka, tähdätä puolimaratonille
tai laittaa alkuun elämäntaparemontti, saat minulta siihen ammattimaisen tuen.

teemu@pyramidi.fi

040 839 8035

Marjaana Jalkanen

Olen Jalkasen Marjaana, fysioterapeutti ja terveystieteiden maisteri liikuntalääketieteestä.

Liikkuminen ja terveydestä huolehtiminen on aina kuulunut elämääni. Fysioterapeuttina valmennan asiakkaitani yksilöinä ja huomioin ihmisen fyysisenä, psyykkisenä ja sosiaalisena kokonaisuutena. Mielen valmentaminen on myös lähellä sydäntäni ja valmistunkin lyhytterapeutiksi alkuvuonna 2024.

Minulla on vankka tietämys ihmiskehon toiminnasta ja seuraan jatkuvasti alan kehittymistä. Valmentajana olen sitä mieltä, että liikkumisesta tulee nauttia. Lupaan, että kanssani harjoitteleminen tuo sinulle haasteita huumorilla maustettuna.

Olipa tavoitteenasi liikunnan aloittaminen, tuki- ja liikuntaelimistön kipujen väheneminen tai terveyden edistäminen niin nappaa minua hihasta tai laita viestiä. Tehdään yhdessä sinun tavoitteistasi totta, pala kerrallaan.

marjaana@pyramidi.fi

040 738 0681

Emmi Virtanen

Olen Emmi, toiminnallisen harjoittelun Personal Trainer.  Pyramidilla urani alkoi ryhmäliikuntaohjaajana, ja sittemmin toimin tällä hetkellä keskusvastaavana.  Haluan olla valmennettavien tukena isoissa sekä pienissä askeleissa kohti tavoitteita ja hyvinvointia. Koen että kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee pienistä askeleista. Minulta saa monipuolista perinteistä ja toiminnallista valmennusta, ja voin taata että treenit kanssani ovat vaihtelevia ja tehokkaita unohtamatta treenin hauskuutta!

emmi@pyramidi.fi

040 7686 519

Hannele Rautiainen

Olen Hannele, auktorisoitu personal trainer sekä entinen kestävyysurheilija. Olen lupsakka savolainen, jolla on rento elämäntyyli, mutta silloin kun asioita tehdään, niin ne tehdään mahdollisimman hyvin.

Vahvuusosa-alueet valmentamisessani ovat monipuolisuus toiminnallisessa sekä kestävyyspainotteisessa harjoittelussa, ja valmennan erityisesti tavoitteellisesti liikkuvia treenaajia. Minulle on erityisen tärkeää, että hauskuus ja ilo säilyvät treeneissä. Hyvinvointia ei voi suorittaa, vaan tärkeää on oppia nauttimaan matkasta ja kehittymään ihmisenä, ja haluankin kohdata ihmiset sellaisina kuin he ovat.

Haluan kehittää myös itseäni jatkuvasti valmentajana, ja tällä hetkellä opiskelenkin psyykkistä valmentamista sekä palautumiseen liittyviä täydentäviä opintoja. Valmennuspaikkoja minulla on rajoitetusti tarjolla. Laita kuitenkin rohkeasti viestiä, soita tai nykäise hihasta, niin jutellaan lisää ja mietitään juuri sinulle sopiva valmennuskokonaisuus!

044 060 5048

Saavuta tavoitteesi nopeammin Personal Trainerin avulla!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää alla olevalla lomakkeella: