Kuntokeskus Pyramidi

Sinun näköinen treeni

Alkukeskustelun jälkeen personal trainer luo sinulle yksilöidyn ravinto- ja kuntosaliohjelman, joka perustuu omiin henkilökohtaisiin tavoitteisiisi. Tämän jälkeen personal trainer on mukanasi matkalla muutokseen, kannustaen ja tsempaten sinua pysymään tavoitteissasi sekä saavuttamaan omat unelmasi!

Personal trainerilta voit ottaa yksittäisiä ohjauksia tai pidempikestoisia ohjauspaketteja henkilökohtaisten kuntoilutavoitteidesi mukaan.

Kuntokeskus Pyramidin personal trainerit ovat koulutettuja alansa ammattilaisia.

Personal training hinnasto

Harjoitusohjelma ja ohjaus 149 €
Ravinto-ohjelma 149 €
Kertaohjaus 89 €
Laiteohjaus 69 €

Valmennuspaketit:

 

Valmennuspaketteihimme sisältyy lähtötilanteesi alkukartoitus

Kaikki valmennuspakettimme sisältävät omaan puhelimeen ladattavan sovelluksen, josta löydät valmentajan laatimat harjoitusohjelmat sekä mahdolliset seurantatyökalut tavoitteesi tueksi. Myös ohjelmien päivitys, ja säännöllinen yhteydenpito sisältyy valmennuksen hintaan.

DUO hinnalla treenaatte ystävän tai puolison kanssa yhdessä edullisemmin. Molemmat saavat henkilökohtaisen suunnitelman ravintoon ja omatoimiseen harjoitteluun.

Kaikki valmennuspaketit voi maksaa erissä, hinnat sis alv 24%.

Varaa aika konsultaatioon ilona@pyramidi.fi tai eeva@pyramidi.fi

 

Tutustu Kuntokeskus Pyramidin Personal trainereihin:

Eeva Ossi

Olen Eeva Ossi, personal trainer ja ravintovalmentaja. Olen toiminut liikunta-alalla pitkään yrittäjänä ja nyt olen myös osa Pyramidin henkilökuntaa. Liikunta kuuluu elämääni monessa muodossa, kuntosalitreenaaminen, polkujuoksu ja kuntonyrkkeily ovat eniten sydäntäni lähellä. Minulle valmentajana on tärkeää että suunnittelemme tavoitettasi tukevan ohjelman niin että nautit matkasta. Autan sinua yksilöllisesti ja ammattitaidolla. Nykäise hihasta keskuksella tai laita viestiä niin jutellaan lisää ?

eeva@pyramidi.fi

0413104708

Ilona Pesonen

Olen Ilona, hyvinvointivalmentaja. Koulutukseltani olen kuntosaliohjaaja sekä personal trainer. Minulle on tärkeää, että valmennukseni vie kohti parempaa hyvinvointia missä ravinto,treeni ja palautuminen on tasapainossa. Olen valmentanut vuodesta 2015 lähtien. Olen monipuolinen valmentaja, ydinosaamistani on lihasmassan kasvatus, rasvan poltto, kehonpainoharjoittelu ja palautumiseen liittyvät harjoitteet.

Kun, haluat apua tavoitteidesi saavuttamiseen, nykäise hihasta, laita sähköpostia tai soittele. Jutellaan yhdessä tavoitteistasi ja räätälöidään sinulle sopiva valmennus.

Iloisin terkuin Ilona!

ilona@pyramidi.fi

045 6383992

Saavuta tavoitteesi nopeammin Personal Trainerin avulla!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää alla olevalla lomakkeella: