Kuntokeskus Pyramidi

Sinun näköinen treeni

Alkukeskustelun jälkeen personal trainer luo sinulle yksilöidyn ravinto- ja kuntosaliohjelman, joka perustuu omiin henkilökohtaisiin tavoitteisiisi. Tämän jälkeen personal trainer on mukanasi matkalla muutokseen, kannustaen ja tsempaten sinua pysymään tavoitteissasi sekä saavuttamaan omat unelmasi!

Personal trainerilta voit ottaa yksittäisiä ohjauksia tai pidempikestoisia ohjauspaketteja henkilökohtaisten kuntoilutavoitteidesi mukaan.

Kuntokeskus Pyramidin personal trainerit ovat koulutettuja alansa ammattilaisia.

Personal training hinnasto

Harjoitusohjelma ja ohjaus 149 €
Ravinto-ohjelma 149 €
Kertaohjaus 89 €
Laiteohjaus 69 €

Valmennuspaketit:

 

Valmennuspaketteihimme sisältyy lähtötilanteesi alkukartoitus

Kaikki valmennuspakettimme sisältävät omaan puhelimeen ladattavan sovelluksen, josta löydät valmentajan laatimat harjoitusohjelmat sekä mahdolliset seurantatyökalut tavoitteesi tueksi. Myös ohjelmien päivitys, ja säännöllinen yhteydenpito sisältyy valmennuksen hintaan.

DUO hinnalla treenaatte ystävän tai puolison kanssa yhdessä edullisemmin. Molemmat saavat henkilökohtaisen suunnitelman ravintoon ja omatoimiseen harjoitteluun.

Kaikki valmennuspaketit voi maksaa erissä, hinnat sis alv 24%.

 

Tutustu Kuntokeskus Pyramidin Personal trainereihin:

Ilona Pesonen

Olen Ilona, personal trainer ja tuleva fysiikkavalmentaja. Haluan kohdata valmennettavani yksilönä, jotta valmennus voidaan luoda yksilön tavoitteisiin sopivaksi. Valmennuksessani huolehdin, että harjoituksien laatu on kunnossa, tekniikat on kohdalla ja harjoittelun, ravinnon sekä palautumisen suhdanne on sopiva. Harjoittelut on kanssani monipuolisia.
Olen valmentanut monipuolisesti vuodesta 2015 lähtien ja nyt pääpaino on tavoitteellisesti treenaavissa sekä
urheilijoissa. Kanssani pääset kehittämään suorituskykyä ylöspäin monipuolisilla harjotteilla ja hyvällä suunnitelmalla. Jatkuva kouluttautuminen takaa, että haastan myös itseäni valmentajana.

Kun, haluat apua tavoitteidesi saavuttamiseen, nykäise hihasta, laita sähköpostia tai soittele. Jutellaan yhdessä tavoitteistasi ja räätälöidään sinulle sopiva valmennus.

Iloisin terkuin Ilona!

ilona@pyramidi.fi

045 6383992

 

Liisi Kessel

Olen Liisi personal trainer – elintapavalmentajasi. Haluan auttaa sinua erityisesti arjen tasapainon löytämisessä kiireisessä arjessa ja maailman vaatimusten keskellä. Lisätään yhdessä arkeesi fiksuja tekoja sekä värejä ajatuksiisi ja lautasellesi – pilke silmäkulmassa ja sopivan jämptisti tehden! Tavoitteenani onkin auttaa jokaista valmennettavaa löytämään ilon ja hyvän mielen kautta lisää jaksamista elämääsi.

Valmennukseni sopii erityisesti sinulle, jos…

…haluat tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen ja kohottaa kuntoasi

…haluat lisätä palautumista ja jaksamista arkeesi

…tai muuten vain kehittyä kuntosaliharjoittelusta

Jutellaan siis yhdessä tavoitteistasi ja räätälöidään sinulle sopiva valmennus!

liisi@pyramidi.fi

044 971 3222

 

Teemu Pöntinen

Hei, olen Teemu kestävyysvalmentaja. Tarjoan Pyramidilla erilaisia kestävyysvalmennuspalveluita
yksilöille ja ryhmille. Minulla on ammattivalmentajan tutkinto ja pitkä kilpahiihtotausta, lisäksi viimeiset pari vuotta olen toiminut erilaisissa hiihtovalmennustehtävissä sekä pitänyt kuntoilijoille
suunnattuja hiihtokouluja. Oli sitten tavoitteenasi oppia vaikka oikeanlainen juoksu- tai hiihtotekniikka, tähdätä puolimaratonille
tai laittaa alkuun elämäntaparemontti, saat minulta siihen ammattimaisen tuen.

teemu@pyramidi.fi

040 839 8035

 

Marjaana Jalkanen

Olen Jalkasen Marjaana, fysioterapeutti ja terveystieteiden maisteri liikuntalääketieteestä.

Liikkuminen ja terveydestä huolehtiminen on aina kuulunut elämääni. Fysioterapeuttina valmennan asiakkaitani yksilöinä ja huomioin ihmisen fyysisenä, psyykkisenä ja sosiaalisena kokonaisuutena. Mielen valmentaminen on myös lähellä sydäntäni ja valmistunkin lyhytterapeutiksi alkuvuonna 2024.

Minulla on vankka tietämys ihmiskehon toiminnasta ja seuraan jatkuvasti alan kehittymistä. Valmentajana olen sitä mieltä, että liikkumisesta tulee nauttia. Lupaan, että kanssani harjoitteleminen tuo sinulle haasteita huumorilla maustettuna.

Olipa tavoitteenasi liikunnan aloittaminen, tuki- ja liikuntaelimistön kipujen väheneminen tai terveyden edistäminen niin nappaa minua hihasta tai laita viestiä. Tehdään yhdessä sinun tavoitteistasi totta, pala kerrallaan.

marjaana@pyramidi.fi

040 738 0681

Eeva Ossi

Olen Eeva Ossi, personal trainer ja ravintovalmentaja. Olen toiminut liikunta-alalla pitkään yrittäjänä ja nyt olen myös osa Pyramidin henkilökuntaa. Liikunta kuuluu elämääni monessa muodossa, kuntosalitreenaaminen, polkujuoksu ja kuntonyrkkeily ovat eniten sydäntäni lähellä. Minulle valmentajana on tärkeää että suunnittelemme tavoitettasi tukevan ohjelman niin että nautit matkasta. Autan sinua yksilöllisesti ja ammattitaidolla. Nykäise hihasta keskuksella tai laita viestiä niin jutellaan lisää ?

eeva@pyramidi.fi

010 5087 586

Saavuta tavoitteesi nopeammin Personal Trainerin avulla!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää alla olevalla lomakkeella: