MMS-Lihasstimulaatio

MMS-Lihasstimulaatio saavuttaa voimakkaita lihassupistuksia hoidettavalle alueelle. Laitteen teho perustuu MMS-teknologiaan (magnetic muscle stimulation), joka tekee lihasten vahvistamisesta ja kiinteyttämisestä tehokasta ja kohdennettua. Erittäin nopeasti toistuvilla supistuksilla saadaan aikaan tuloksia, jollaisia ei ole mahdollista saada aikaan perinteisellä kuntosaliharjoittelulla. X-tone laitetta voidaan käyttää fyysisten aktiviteettien ja toimenpiteiden jälkeen. Kaipaako keskivartalo aktivointia tai et ole ihan varma, saatko lihakset töihin? Aktivoituuko reisilihas polvileikkauksen jäljiltä?

Meiltä löydät myös lantiopohjan hermottamiseen ja aktivointiin erillisen pelvic-istuimen. Yliaktiivinen rakko? Inkontinenssia? Raskaus ja/tai synnytys? Hahmottaminen tai aktivointi hankalaa? Erittäin helppokäyttöinen, istut vaan tuolille laitteen päälle.

Miksi X-Tone?

MMS-hoidot ovat jopa 10 kertaa tehokkaampia kuin perinteiset kuntosaliharjoitukset.  30 minuutin MMS-sessio vastaa noin 5 tunnin saliharjoittelua yhtä lihasryhmää kohden. Pystyt parantamaan lihasten jäntevyyttä ja voimantuottoa helposti ja nopeasti. Hoidot nopeuttavat lihasten palautumista, parantavat lihasten hermotusta ja kuntouttavat tehokkaasti nukkuvia lihaksia. Lisäksi ne voivat vähentää rasvakertymiä ja parantaa ryhtiä.

X-Tone Hinnasto

15 min hoidot:

15 min hoito 33€
3 kertaa 93€
5 kertaa 145€
10 kertaa 250€

30 min hoidot:

30 min hoito 65€
3 kertaa 180€
5 kertaa 280€
10 kertaa 500€

Hieronnan yhteydessä 15€

Ajan varaaminen X-Toneen:

Voit varata ajan ajanvarauskalenterista. Hieronnan yhteydessä tehtävän hoidon voi lisätä ajanvarauksen lisätietoja kenttään.

ETKÖ VIELÄ OLE JÄSEN?

OSTA JÄSENYYS TÄSTÄ