Kuntokeskus Pyramidi

Kuntokeskus Pyramidin sopimusehdot

  1. Kuntokeskus Pyramidin sopimusehdotLasku tulee ensisijaisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen noin 14 vrk ennen eräpäivää. Voit myös aktivoida e-laskusopimuksen verkkopankistasi. E-laskusopimukseen tarvitset asiakasnumeron, jonka löydät laskusta.
  2. Avainkortilla pääset sisään Leväsen ja Vuorelan Kuntokeskus Pyramidiin klo 05-23 ja voit kuntoilla joka päivä klo 24 saakka. Keskustan 24/7 Pyramidi on avoinna jäsenkortilla vuorokauden ympäri. Mikäli liityt nettisivujemme kautta, huomioithan että kortin postittamisessa menee n. kaksi arkipäivää postin aikatauluista riippuen.
  3. Netistä tilaamasi asiakkuus astuu voimaan tilauksen käsittelypäivästä alkaen, mutta “Toimitus postitse”- tilauksissa kahden arkipäivän päästä postitukseen kuluvan ajan vuoksi.
  4. Muista aina Kuntokeskus Pyramidiin tullessasi kirjautua sisään kirjautumispäätteellä.
  5. Avainkortti on henkilökohtainen. Korttia ei saa käyttää kukaan muu kuin kortin haltija. Kortin haltija on vastuussa kortin käytöstä. Avainkortin väärinkäyttö johtaa kortin käyttöoikeuden menettämiseen.
  6. Kuntokeskus Pyramidin asiakkuuden ikäraja on 15 vuotta. Jos osoittaudut alle 16-vuotiaaksi, katkaisemme asiakkuutesi välittömästi, emmekä korvaa jo maksettuja asiakasmaksuja. HUOM! HUOLTAJAN TULEE ILMOITTAA SUOSTUMUKSENSA JÄSENYYTEEN SEKÄ OMAT TIEDOT OSOITTEESEEN info@pyramidi.fi.
  7. Kuntokeskus Pyramidi ei vastaa säilytyslokeroihin jätetyistä tavaroista. Varusteiden ja vaatteiden jättäminen pukuhuoneisiin tai – kaappeihin yön yli ei ole sallittua.
  8. Mikäli liikkuja laiminlyö sopimuksen mukaiset ehdot, voidaan sopimus irtisanoa välittömin vaikutuksin liikkujalle tästä kirjallisesti ilmoittamalla. Liikkujalta tullaan lisäksi perimään sopimuksen purkusakkoa kolmen kuukauden maksujen verran.
  9. Alkoholin, päihteiden ja Suomen laissa kiellettyjen aineiden nauttiminen tai tuominen kuntokeskuksen tiloihin on kielletty. Käyttäytyminen vastoin tätä sääntöä on perustelu asiakkuuden irtisanomiselle.
  10. Kuntokeskus Pyramidi varaa itselleen oikeuden muuttaa sopimuksen etuja ja ehtoja. Ehtojen muutoksista ilmoitetaan liikkujalle 2kk ennen muutosta.
  11. Kuntokeskus Pyramidin asiakkaana olet itse vastuussa, että maksutietosi ovat ajan tasalla. Maksutietojesi muutokset voit ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen info@pyramidi.fi. Maksamaton lasku aiheuttaa jäsentilin lukkiutumisen, mikäli ilmoituksesta huolimatta jäsenmaksua ei makseta päätämme jäsenyyden sopimusehtojen mukaisella kalenterikuukauden irtisanomisajalla.
  12. Kuntokeskus Pyramidin asiakkaana hyväksyt saamaan tietoja koskien Kuntokeskus Pyramidin toimintaa sähköpostilla ja tekstiviesteillä. Kuntokeskus Pyramidi saa käyttää asiakastietojasi ainoastaan asiakkuutta koskevissa asioissa.
  13. Kuntokeskus Pyramidin asiakkaana sitoudut noudattamaan viihtyvyyteen ja hyvinvointiin liittyviä säännöksiä, joihin voit tutustua tarkemmin Kuntokeskus Pyramidin pukuhuoneista löytyvästä ”Kuntosalietiketti”-taulusta.
  14. Kuntokeskus Pyramidi pidättää oikeuden muuttaa hintoja kuluttaja-indexin mukaisesti enintään 3 % vuodessa ilman erillistä ilmoitusta.
  15. Kuukausisopimuksessa on kalenterikuukauden irtisanomisaika (esimerkki: asiakkuus irtisanotaan 11.kesäkuuta -> asiakkuus voimassa 31. heinäkuuta saakka). Voit irtisanoa jäsenyytesi laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@pyramidi.fi.
  16. Määräaikaista sopimusta ei voi keskeyttää tai irtisanoa kesken sopimuskauden. Pitkä aikainen sairaus (lääkärintodistuksella) tai armeija oikeuttaa keskeyttämään jäsenyyden kyseessä olevaksi ajaksi.
  17. Vuosikortti on voimassa 12 kk aloituspäivästä. Vuosikorttia ei voi keskeyttää eikä irtisanoa kesken kauden. Pitkä aikainen sairaus (lääkärintodistuksella) tai armeija oikeuttaa keskeyttämään jäsenyyden kyseessä olevaksi ajaksi.
  18. Kaikki tiedustelut koskien asiakkuuttasi Kuntokeskus Pyramidissa voit laittaa sähköpostilla osoitteeseen info@pyramidi.fi.