Kuntokeskus Pyramidin sopimusehdot

 1. Total- jäsenyydellä pääset käyttämään kaikkia Kuntokeskus Pyramidin kuntosaleja sekä ryhmäliikuntaa. Keskusta 24/7 jäsenyys kattaa keskustan salin kuntosalin käytön. Eläkeläiskortilla pääsy keskuksiin tapahtuu klo 05-14 välisenä aikana, oikeus alennettuun hintaan tulee esittää asiakaspalvelussa.
 2. Lasku tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen noin 14 vrk ennen eräpäivää. Suosittelemme että aktivoit e-laskusopimuksen verkkopankissasi. E-laskusopimukseen tarvitset asiakasnumeron, jonka löydät laskusta.
 3. Verkkokaupasta ostetulla jäsenyydellä on kuluttajansuojalain (KSL) mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus (KSL 6:14). Jäsenyyden peruminen kuluitta on mahdollista 14 vuorokauden kuluessa, mikäli avainkorttia ei ole noudettu ja siitä on kirjallisesti ilmoitettu 14 vrk kuluessa. Muussa tapauksessa Pyramidi pidättää itsellään avainkorttimaksun 15€ sekä päiväkohtaisen hinnan KSL 6:19:n mukaisena kohtuullisena korvauksena. Jäsenyyden peruutuksesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@pyramidi.fi 14 vuorokauden sisällä ostohetkestä.
 4. Mikäli ostit jäsenyyden verkkokaupasta, voit noutaa avainkorttisi Leväsen tai Vuorelan keskukselta asiakaspalvelupisteeltä ma-to klo 16-20 tai pe klo 9-13 tai keskustasta korttiautomaatista PIN koodilla jonka olet saanut tilausvahvistuksen mukana.
 5. Avainkortilla pääset sisään Leväsen ja Vuorelan Kuntokeskus Pyramidiin klo 05-23 ja voit kuntoilla joka päivä klo 24 saakka. Keskustan 24/7 Pyramidi on avoinna jäsenkortilla vuorokauden ympäri.
 6. Muista aina Kuntokeskus Pyramidiin tullessasi kirjautua sisään kirjautumispäätteellä.
 7. Avainkortti on henkilökohtainen. Korttia ei saa käyttää kukaan muu kuin kortin haltija. Kortin haltija on vastuussa kortin käytöstä. Avainkortin väärinkäyttö johtaa kortin käyttöoikeuden menettämiseen sekä 150 € suuruiseen sakkomaksuun.
 8. Kuntokeskus Pyramidin asiakkuuden ikäraja on 15 vuotta. Alle 18-vuotias tarvitsee jäsenyyteen huoltajan suostumuksen. Alle 18-vuotiaan asiakkaan tulee ilmoittaa huoltajan laskutustiedot osoitteeseen info@pyramidi.fi. Jos osoittaudut alle 15-vuotiaaksi, katkaisemme asiakkuutesi, emmekä korvaa jo maksettuja asiakasmaksuja
 9. Kuntokeskus Pyramidi ei vastaa säilytyslokeroihin jätetyistä tavaroista. Varusteiden ja vaatteiden jättäminen pukuhuoneisiin tai – kaappeihin yön yli ei ole sallittua.
 10. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan. Kuntoilu kuntokeskus Pyramidilla tapahtuu jäsenen omalla vastuulla, ja jäsenen tulee noudattaa Kuntokeskus Pyramidin kuntosaleilla esillä olevia laitteiden käyttöohjeita ja muuta ohjeistusta. Jäsenen tulee huomioida, että Kuntokeskus Pyramidilla ei ole aina henkilökuntaa paikalla. Jäsen vastaa itse siitä, että hänen terveydentilansa on sellainen, että hän voi turvallisesti harjoitella Kuntokeskus Pyramidilla. Jäsen on vastuussa laitteiden ja välineiden oikeanmukaisesta käytöstä, Kuntokeskus Pyramidille sopivien harjoitusmenetelmien noudattamisesta sekä Kuntokeskus Pyramidin henkilöstön erikseen kirjallisesti tai suullisesti antamien ohjeiden ja sääntöjen noudattamisesta. Jäsenen tulee olla varma lihaskuntoharjoittelun sopivuudesta itselleen ja tarvittaessa varmistaa asia lääkäriltä.
 11. Alkoholin, päihteiden ja Suomen laissa kiellettyjen aineiden nauttiminen tai tuominen kuntokeskuksen tiloihin on kielletty. Käyttäytyminen vastoin tätä sääntöä on perustelu asiakkuuden irtisanomiselle.
 12. Kuntokeskus Pyramidi varaa itselleen oikeuden muuttaa sopimuksen etuja ja ehtoja. Ehtojen muutoksista ilmoitetaan liikkujalle 2kk ennen muutosta.
 13. Kuntokeskus Pyramidin asiakkaana olet itse vastuussa, että yhteys- ja maksutietosi ovat ajan tasalla. Maksutietojesi muutokset voit ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen info@pyramidi.fi. Maksamaton lasku aiheuttaa jäsentilin lukkiutumisen, mikäli ilmoituksesta huolimatta jäsenmaksua ei makseta, päätämme jäsenyyden sopimusehtojen mukaisella kalenterikuukauden irtisanomisajalla.
 14. Kuntokeskus Pyramidin asiakkaana hyväksyt saamaan tietoja koskien Kuntokeskus Pyramidin toimintaa sähköpostilla ja tekstiviesteillä. Kuntokeskus Pyramidi käyttää asiakastietojasi ainoastaan asiakkuutta koskevissa asioissa.
 15. Kuntokeskus Pyramidin asiakkaana sitoudut noudattamaan viihtyvyyteen ja hyvinvointiin liittyviä säännöksiä, joihin voit tutustua tarkemmin Kuntokeskus Pyramidin pukuhuoneista löytyvästä ”Kuntosalietiketti”-taulusta.
 16. Kuntokeskus Pyramidi pidättää oikeuden muuttaa hintoja kuluttaja-indexin mukaisesti enintään 3 % vuodessa ilman erillistä ilmoitusta.
 17. Kuukausisopimuksessa on kalenterikuukauden irtisanomisaika (esimerkki: asiakkuus irtisanotaan 11.kesäkuuta -> asiakkuus voimassa 31. heinäkuuta saakka). Voit irtisanoa jäsenyytesi laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@pyramidi.fi.
 18. Määräaikaista sopimusta ei voi keskeyttää tai irtisanoa kesken sopimuskauden. Pitkä aikainen sairaus (lääkärintodistuksella) tai armeija oikeuttaa keskeyttämään jäsenyyden kyseessä olevaksi ajaksi.
 19. Vuosikortti on voimassa 12 kk aloituspäivästä. Vuosikorttia ei voi keskeyttää eikä irtisanoa kesken kauden. Pitkä aikainen sairaus (lääkärintodistuksella) tai armeija oikeuttaa keskeyttämään jäsenyyden kyseessä olevaksi ajaksi.
 20. Kaikki tiedustelut koskien asiakkuuttasi Kuntokeskus Pyramidissa voit laittaa sähköpostilla osoitteeseen info@pyramidi.fi.
 21. Sopimusehtojen noudattamatta jättäminen voi johtaa jäsenyyden purkamiseen sekä 150€ suuruiseen sakkomaksuun.

E-laskuohje

E-laskun voit tehdä omassa verkkopankissa, laskuttaja löytyy nimellä Kuntokeskus Pyramidi Oy. Tunnisteena toimii asiakasnumerosi, jonka löydät jokaisesta laskustasi.

ETKÖ VIELÄ OLE JÄSEN?

OSTA JÄSENYYS TÄSTÄ