Kuntokeskus Pyramidi

Tutustu Kuntokeskus Pyramidin hierojiin ja varaa aikasi

Hei!

Olen Kuntokeskus Pyramidin hieroja Aleksi Karppinen. Urheiluhierojakoulun lisäksi minä olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2021. Vapaa aikana harrastan kilpatasolla suunnistusta.

Hierojan työssä pyrin vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin mahdollisimman hyvin. Olen työskennellyt monenlaisten asiakkaiden kanssa lapsista vanhuksiin ja minulla on kokemusta myös urheilijoiden kanssa toimimisesta. Hierojan työssä parasta on asiakkaiden auttaminen sekä mahdollisten kiputilojen ja ongelmakohtien ratkominen.

Vastaanotolleni Leväselle ovat tervetulleita kaiken ikäiset asiakkaat!

aleksi@pyramidi.fi

Varaa aika

Moikka! Olen Henriikka,

kuopiolaistunut oululainen. Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja, personal trainer sekä koulutettu hieroja, tällä hetkellä opiskelen toista vuotta fysioterapiaa. Olen innokas opiskelemaan uutta ja koenkin, etten ole alalla koskaan valmis. Fysioterapeutin koulutuksen ohessa olen syventynyt purentalihasten käsittelyyn sekä kivunhoitoon neulojen parissa (dry needling), neulaopit saan päätökseen toukokuussa 2023.

Hoidoissani yhdistän hierontaa, kuivaneulausta, passiivisia venytyksiä, nivelkäsittelyjä, faskiarautaa sekä imukuppeja. Hoidon suunnittelen aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Tervetuloa käsittelyyni Leväselle!

henriikka@pyramidi.fi

Varaa aika

Moi! Olen Jani.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2022 heinäkuussa Carl Wilhelm Akatemiasta, vuoden asiakaspalvelija -stipendin kera.
Oma mielenkiintoni alaa kohtaan alkoi onnettomuuden ja neurologisen sairauden kautta, joka motivoi minua opiskelemaan ja ymmärtämään ihmiskehoa, ei vain auttaakseni muita vaan myös itseäni.
Opiskelin akatemiassa kattavasti eri tekniikoita kuten triggerpistehoidot ja mobilisoivat pehmytkudostekniikat.
Hoitoihini kuuluu esim. purentalihasten, sekä fascian käsittelyt, normaalin hieronnan lisäksi.
Parasta työssäni on jokaisen asiakkaan kohtaaminen, kuuleminen ja heidän hoitamisensa parhaalla mahdollisella tavalla yksilöllisesti.
Jos en itse pysty auttamaan, ohjaan sinua oikeaan suuntaan ongelmasi kanssa joten voit olla varma, että hoidan sinua vain tarpeidesi mukaan.
Olen työskennellyt eri lajien urheilijoiden parissa, kiertänyt Suomea eri yrityksissä helpottamassa asiakkaiden työhyvinvointia sekä auttanut ihmisiä ymmärtämään ja kuuntelemaan omaa kehoaan paremmin.

 

Varaa aika

ETKÖ OLE VIELÄ JÄSEN?

Tilaa jäsenyys tästä