Kuntokeskus Pyramidi

”Vahvistu ja Palaudu” -pienryhmävalmennus!

Pienryhmävalmennus auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen version itsestäsi. Tämä valmennus sopii erityisesti sinulle, jos kaipaat:
🔹Parempaa kuntoa, energiaa ja iloa: Haluat kohottaa kuntoasi ja lisätä arjen jaksamistasi sekä palautumistasi. Löytää liikunnan ilon ja samalla oivaltaa ja oppia uutta!
🔹Vahvempaa kehoa ja mieltä: Vahvempi keho ja mieli ovat osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Huolehtimalla sekä fyysisestä kunnosta että mielen hyvinvoinnista saavutat paremman tasapainon elämässäsi ja sitä kautta voi nauttia terveestä ja onnellisesta elämästä.
🔹Pysyvää muutosta: Haluat saavuttaa pysyvän muutoksen elämäntavoissasi ja hyvinvoinnissasi. Pienryhmä ei kuitenkaan tarjoa pikaratkaisuja, vaan työkaluja kestävän muutoksen saavuttamiseksi!
🔹Yhteisöllisyyttä: Pienryhmässä kukaan ei jää yksin vaan harjoittelemme porukassa ja kannustamme jokaista jäsentä ja jokainen saa tulla sellaisena kuin on!
Valmennuksen sisältö:
• Ryhmä starttaa 8.1.2024 ja yhteiset tapaamiset/harjoitukset maanantaisin Vuorelan Pyramidilla klo 18.15. Valmennus kestää 6 kk.
• Opi ja oivalla -pienryhmätapaamiset (17x) joiden avulla opit eri harjoitusten vaikutuksista palautumiseen ja jaksamiseen.
• Yhteinen motivoiva harjoitusohjelma koko valmennuksen ajaksi, mikä auttaa sinua saavuttamaan vahvemman kehon ja mielen.
• Säännölliset stressi-, uni-, palautumisanalyysit (Firstbeat Life)
• Innostusta ja vertaistukea valmentajalta ja muilta valmennusryhmäläisiltä!
Early Bird hinta: 109€ /kk voimassa 3.12 asti 🔥
Lisätietoja ja ilmoittautumiset viimeistään 3.1.2024 mennessä
liisi@pyramidi.fi puh 044 971 3222 tai tule nykäsemään hihasta! 👋🏼
Tervetuloa!

ETKÖ OLE VIELÄ JÄSEN?

Tilaa jäsenyys tästä