Tero Puustinen
TtM (Liikuntalääketiede)
Liikunnanohjaaja
Urheiluhieroja
FAF Personal Trainer
FAF Nutrition Coach
Mental Sport Coach
SportFocus Psyykkinen valmentaja

TERO PUUSTINEN

Puhelin: 0400 239632
Sähköposti: tero@pyramidi.fi
Nettisivut: www.petrolhead.fi ja www.ptkuopio.fi
Sosiaalinen media: Facebook ja Instagram

Yli kahdenkymmenen vuoden treenaamisen aikana olen mennyt samaa polkua kuin sinäkin. Välillä on tullut tuloksia ja välillä ei. Monien ylä- ja alamäkien varrella olen oppinut, että tuloksellinen harjoittelu koostuu yhdistämällä tiede käytännön kokemukseen. Laajan taustani takia sinun ei tarvitse enää matkata kohti unelmiasi ikuisuudelta tuntuvaa aikaa, vaan voin valmentaa sinut sinne nopeammin. Näin sinun ei tarvitse tehdä samoja virheitä kuin me muut olemme tehneet.

Olen erikoistunut rasvanpolttoon, kiinteytykseen, lihasmassan kasvatukseen ja suorituskyvyn kehittämiseen huippu-urheilussa.

Olen koulutukseltani TtM (Liikuntalääketiede), Liikunnanohjaaja (LPT), Urheiluhieroja, FAF Personal Trainer, FAF Nutrition Coach, Mental Sport Coach ja SportFocus Psyykkinen valmentaja. Lisäksi omaan lähes 20-vuoden työkokemuksen Personal trainingista, huippu-urheiluvalmentamisesta ja kouluttamisesta.

Toimin Personal Trainer -töiden ohessa myös autourheilun maajoukkueessa, ratsastuksen maajoukkueessa (kenttä-, koulu- ja este) ja kenttäratsastuksen olympiajoukkueen fysiikka-, ravinto- ja psyykkisen valmennuksen erikoisosaajana. Lisäksi toimin FAF Finland:lla Personal Trainereiden kouluttajana.

Harrastuksiini kuuluu kuntosaliharjoittelu, kestävyysjuoksu ja ratamoottoripyöräily. Aiempiin harrastuksiini ovat kuuluneet mm. pikajuoksu ja paini.

Valmentajana olen positiivinen, kannustava ja määrätietoinen. Minulle on tärkeää, että liikunta edistää terveyttä, tuottaa elämyksiä ja positiivisia kokemuksia. Saamme syntymään laadukkaan lopputuloksen kokonaisuudesta, jossa tavoitteen mukainen treeni, ravinto, mieli ja palautuminen ovat tasapainossa.

Huomioi, että pystyn ottamaan vain rajoitetun määrän valmennettavia huippu-urheiluvalmennettavieni lisäksi, joten varmista paikkasi ottamalla yhteyttä jo tänään! Tehdään yhdessä haaveistasi totta!

Palvelut:

  • Personal training
  • Ravintovalmennus
  • Group training
  • Kuntotestaus
  • Harjoitusohjelmat
  • Tekniikkavalmennus

Lisäpalvelut:

  • Psyykkinen valmennus
  • Urheiluhieronta
  • Yritysvalmennus
  • Asiantuntijaluennot

 

Klikkaa yhteystietosi minulle sähköpostilla niin olen sinuun pikimmiten yhteydessä.