Sami Timonen
FAF Personal Trainer
Psyykkinen valmentaja
Fysioterapeutti

SAMI TIMONEN

Puhelin: 040 350 6563
Sähköposti: sami.timonen@fitis.fi
Nettisivut: www.fitis.fi
Sosiaalinen media: Facebook ja Instagram

Moikka! Olen 24-vuotias FAF Personal Trainer sekä Trainer4you Psyykkinen valmentaja Kuopiosta. Olen viimeisen vuoden fysioterapiaopiskelija ja keväällä valmistun fysioterapeutin lisäksi ravintovalmentajaksi sekä saan päätökseen urheiluravitsemuksen perusopinnot yliopistossa. Vapaa-ajallani kehitän itseäni lukemalla sekä toimin kuopiolaisen jalkapallojoukkueen fysiikkavalmentajana. Intohimoni on auttaa ihmisiä saavuttamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia optimoimalla treeni-, ravinto- sekä lepoasiat ottamalla myös asiakkaan muu elämä huomioon.

Omaan pitkän kilpaurheilutaustan jalkapallon parissa KuPS:ssa ja nykyisin toimin siis myös valmentajana. Jalkapallon lisäksi harrastan kuntosaliharjoittelua sekä lenkkeilyä. Myös sulkapallo, tennis ja pyöräily ovat lähellä sydäntäni. Ihmisenä omistan valtavan halun kehittyä minulle tärkeissä asioissa ja kehitän itseäni päivittäin mm. lukemalla ammattiosaamistani kehittävää kirjallisuutta. Haluan oppia jatkuvasti lisää kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen moniulotteisista kiemuroista ja tuon näitä oppeja jatkuvasti myös omaan valmennukseeni. Kiinnostuksenkohteitani ovat erityisesti ravitsemus, psykologia, stressin ja elämänhallinta, urheiluvalmennus sekä kuntosaliharjoittelu ja painonpudotus.

Valmentajana olen kannustava, huolellinen, iloinen ja muutokseen motivoiva. Minulle on ensiarvoisen tärkeää, että treenit tehdään hymyssä suin iloisella fiiliksellä, mutta tosissaan.  Myös itsensä haastaminen ja itsensä ylittäminen ovat minua valtavasti motivoivia asioita ja ne elementit näkyvät myös valmennuksessani. Ihmisläheinen lähestymistapa on minulle tärkeää ja kohtaan asiakkaani aina uutena yksilönä. Minulle on tärkeää, että asiakas lähtee treeneistä aina hymyssä suin ja tuntien, että hän on kokonaisvaltaisen valmennuksen keskiössä.

Monipuolisiin palveluihini kuuluvat mm. suositut 3kk, 6kk ja 9kk PT -valmennukset, yksittäiset treeniohjelmat, ravinto-ohjaus sekä kuntotestaus. Voit myös kysyä räätälöityä pakettia, mikäli palveluistani ei löydy mieleistä juuri sinun tarpeisiisi. Kaikki palvelut suunnitellaan henkilökohtaisesti juuri sinulle ja sinun tarpeidesi perusteella.

Jos olet harkinnut liikunnan aloittamista, mutta et ole varma mistä ja miten aloittaa, etkä pane pahaksesi jos hilpeän iloinen ja huumorintajuinen nuorimies ohjaa sinut oikeille urille liikuntaharrastuksen parissa, voit lopettaa harkitsemisen. Olen tässä sinua varten ja autan sinua mielelläni.  Ota ensimmäinen askel ottamalla minuun yhteyttä, niin otetaan yhdessä toinen askel kohti tavoitteitasi.

Palvelut:

  • Personal Training
  • Verkkovalmennus
  • Kuntotestaus
  • Harjoitusohjelmat
  • Ravinto-ohjelmat
  • Group Training
  • Seniorijumppa
  • Kiloille kyytiä-paketti

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä sähköpostilla, niin olen sinuun pikimmiten yhteydessä, kiitos!