Mira Ollikainen
Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer
Liikunnanohjaaja (LPT)

MIRA OLLIKAINEN

Puhelin: 050 407 6739
Sähköposti: pt.miraollikainen@gmail.com
Sosiaalinen media: facebook & instagram

Moikka! Onko sinun tavoitteenasi kenties muokata pyöreät pakarat, kohottaa aerobista kuntoa, kiinteytyä tai pudottaa painoa vai löytää liikunnan riemu ja terveelliset elämän tavat?

Oletko tuore tai odottava äiti ja kaipaat ohjeistusta sekä tukea raskauden aikaiseen tai synnytyksen jälkeiseen harjoitteluun ja ravitsemukseen?

Ota yhteyttä minuun ja laitetaan yhdessä sinun tavoitteesi todeksi!

Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer. Olen käynyt lisäksi lyhyempiä koulutuksia esimerkiksi kahvakuulaohjaaja –koulutuksen sekä opiskellut avoimessa yliopistossa ravitsemustieteiden perusopinnot.  Viimeisimpänä olen kouluttautunut äitiysliikunnan ohjaamiseen ja erikoistuminen naisten sekä äitien valmentamiseen jatkuu!

Omaan harrastustaustaani kuuluu kilpahiihto ja juoksu. Kilpahiihdon lopetettuani löysin kuntosaliharjoittelun ja se veikin mukanaan. Ryhmäliikunnan ohjaaminen on myös lähellä sydäntäni ja olenkin toiminut viikoittain erilaisten tuntien ohjaajana parin vuoden ajan.

Olen positiivinen ja tsemppaava sekä työlleni omistautuva valmentaja ja odotan myös sinulta aktiivisuutta valmennussuhteessa. Tehdään hommia tosissaan, mutta aina ilon kautta!

Palvelut:

  • Personal Training
  • Group Training
  • Ravintoneuvonta
  • Kuntotestaus
  • PT-paketit

 

Klikkaa yhteystietosi minulle sähköpostilla, niin olen sinuun yhteydessä, kiitos!