LedPro-punavalo­terapia

LedPro-punavaloterapiassa yhdistyvät näkyvä punainen laservalon taajuus ja NIR-valo, joka on lähellä infrapunavalon taajuutta. Hoito turvallista, rentouttavaa ja täysin kivutonta. Punavaloterapiaa voidaan tehdä kaikille ihotyypeille ja se ei rusketa. Punainenvalo ja NIR ovat meille tärkeitä siksi, että niiden riittävä saanti voi olla osa palautumisen kokonaisuutta yhdessä terveellisen ruokavalion, liikunnan ja hyvän unen kanssa.

LedPro-punavaloterapia eli fotobiomodulaatio, on laserlääketieteen tutkituin ala. Punavaloterapia käyttää koherenttia valon taajuutta, joka vaikuttaa jopa 20 millimetrin syvyyteen asti ihon alla.  Punaiset valoaallot tunkeutuvat ihon läpi ja kulkevat solun mitokondrioihin, joissa ne lisäävät solujen energiantuotantoa. Punavalon hyödyt on löydetty 1960-luvulla vahingossa.

 

Miksi LedPro?

Punavalohoidolla on lukuisia positiivisia vaikutuksia terveyteen ja palautumiseen. Hoito tukee verenkiertoa ja tuottaa mahdollisesti  iholle ravintoaineita. Punavalo tukee lihasten palautumista, solujen korjautumista, toipumista vammoista ja leikkauksista. Hoitoja voidaan tehdä myös kauneudenhoitoon esimerkiksi tukemaan kollageenin tuotantoa ja edistämään ihon kimmoisuutta, lisäksi se voi edistää hiustenkasvua.

Hinnasto ja ajanvaraaminen

15 min kertakäynti 15€/ei jäsen 19€

Sarjakortit 15 min:

5 kertaa 69€/89€

10 kertaa 119€/159€

15 kertaa 159€/199€

 

Teemme hoitoja Vuorelan asiakaspalvelun ollessa auki. Voit tarkistaa ajankohtaiset aukioloajat etusivulta.

 

 

ETKÖ OLE VIELÄ JÄSEN?

Tilaa jäsenyys tästä