Infrapunasauna – superpalauttaja!

Infrapunasaunan terveyttä edistävät vaikutukset pohjautuvat infrapunalämmön syvältä kehoa lämmittäviin vaikutuksiin. Käsitteenä infrapunalämpö tarkoittaa syvälämpöä, joka on aallonpituudeltaan vastaava, joka esiintyy auringon säteilyssä. Kehomme tuottaa vastaavaa lämpöä esimerkiksi urheilusuorituksen jälkeen. Infrapunalämpö ei sisällä haitallista ultaviolettisäteilyä.

Infrapunasaunassa saunominen lisää merkittävästi kudosten toimintaa, tehostaa verenkiertoa ja parantaa elimistön toimintoja. Lämpö lievittää kipuja, nopeuttaa vammojen paranemista ja niistä palautumista lisääntyneellä verenkierolla. Infrapunasaunan ja perinteisen saunan merkittävä ero on se että infrapunasauna ei rasita sydäntä samalla tavalla kuin perinteinen sauna, mikä vaikuttaa verenpaineeseen. Lisääntynyt aineenvaihdunta infrapunasaunassa polttaa kaloreita edistäen rasvan palamista, vahvistaa sydämen kuntoa sekä lisää ihon kimmoisuutta. Infrapunasaunaa suositellaan käytettäväksi 15 – 30 minuuttia kerrallaan.

Vuorelassa treenin jälkeen löydät pukuhuoneista Infrapunasaunat, saunoissa on useita terveyttä edistäviä vaikutuksia.  Superpalauttajana infrapunasaunaa käytetään, sillä se tehostaa verenkiertoa ja auttaa lihasten palautumisessa treenin jälkeen. Se lievittää lihaskipua ja voi jopa nopeuttaa erilaisten vammojen paranemista. Lisäksi saunan vaikutus lisää kudosten toimintaa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.

ETKÖ VIELÄ OLE JÄSEN?

OSTA JÄSENYYS TÄSTÄ