Kuntokeskus Pyramidi

Avoimet työpaikat

Mikäli kiinnostuit jostakin alla listatusta avoimesta paikasta lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla. Kysy lisätietoja:

info@pyramidi.fi 044 985 0912

Palvelumyyjä

Etsimme Kuntokeskus Pyramidille itsenäiseen työskentelyyn kykenevää palvelumyyjää B2B yrityspuolelle ja kuluttajamarkkinointiin. Jos olet mielestäsi etsimämme henkilö, laita ihmeessä meidän suuntaan rohkeasti hakemus tulemaan. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Ryhmäliikuntaohjaaja

Haemme parhaillaan Kuntokeskus Pyramidille monipuolista ryhmäliikuntaohjaajaa, joka nauttii liikunnallisesta ilmapiiristä, ihmisten kanssa työskentelystä, ja on valmis täyttämään salimme energialla.
Oletko itseohjautuva yrittäjähenkinen ryhmäliikuntaohjaaja?

Ryhmäliikuntatunnit ovat ensisijaisesti arkisin iltapäivästä, mutta tarpeemme on myös aamu- ja lauantaitunteihin. Voit toimia meillä kevytyrittäjänä tai esimerkiksi toiminimen kautta. Opastamme myös mielellämme sopivan henkilön tehtävään ja tuemme tarvittaessa kevytyrittäjyydessä.

Personal Trainer

Etsimme Kuntokeskus Pyramidille hyvällä asenteella varustettua innostavaa Personal traineria! Jos olet mielestäsi etsimämme yrittäjähenkinen PT, laita ihmeessä meidän suuntaan hakemus tulemaan. Paikka täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

ETKÖ OLE VIELÄ JÄSEN?

Tilaa jäsenyys tästä